Наша кнопка :

Adverno
Код кнопки

Объявление

Продаж 3-х кімнатної квартири!!! - Продать квартиры и комнаты

Код: 15483 Создано: 14-02-2013 14:41
Продаж 3-х кімнатної квартири!!!

Цена:

100 000 USD $

Владелец: Все объявления этого владельца

u7390

0% положительных отзывов
Общее колличество отзывов пользователя 0, что составляет 0% от максимального количества отзывов полученные самым активным пользователем нашего сайта. Количество положительных отзывов: 0. Количество отрицательных отзывов: 0.
Тип объявления:Частные объявления - продам, предлагаю
Категория:Продать квартиры и комнаты
Регион:Украина, Хмельницкий и область
Реклама:

Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку (над квартирою є мансардний поверх 92,5кв.м., також продається). Загальна площа – 92,5кв.м., житлова – 49,3, кухня – 13,3кв.м. Висота стелі – 2,70м.
В квартирі зроблено якісний свіжий євроремонт (після ремонту ніхто не проживав). Стелі та стіни вирівняні (без гіпсокартону), покриття підлоги - якісний ламінат (в кімнатах) та плитка (коридор, кухня і 2 лоджії). Зроблено підігрів підлоги. Ванна і туалет облицьовані сучасною плиткою, встановлено якісну сантехніку, ванна "Ravak", фільтри на воду. На кухні робоча зона облицьована. Автономне опалення (2х контурний газовий котел). Хороша дерев'яна столярка.
В квартирі залишаються усі меблі та техніка, в тому числі: кухня, газова плита і духовка "Gorenje", витяжка, мікрохвильова піч, пральна машина, холодильник (все нове, жодного разу не було у користуванні), стіл та стільці, шафа купе, гардеробна.
Будинок розташований у тихому затишному місці, огороджений двір, велика прибудинкова територія, місця для парковки, дитячий майданчик, поруч стадіон. До зупинки 3 хв., поруч школа і дитсадок, продуктові магазини, поліклініка.
Чистий продаж, квартира вільна, без обтяжень, один власник.
, Олександр.

Реклама:

Картинки

Контактные данные

Имя: ЦН Проспект
Контактные телефоны: 0673807188

Задать вопрос владельцу объявления

Email *
 
Повторите e-mail адрес *
 
Контактная информация
Имя:  
Контактные телефоны:  
Дополнительная информация для Вашего мини-сайта
Ваше сообщение будет отправлено на email адрес владельца объявления.: *
Введите код показанный на рисунке

Реклама: